Rätt val av mat kan öka oddsen för att cancer läker och naturen erbjuder en mängd livsmedel som har inneboende cancerbekämpande- och immunhöjande egenskaper. Korsblommiga grönsaker som broccoli, brysselkål, kål, blomkål och grönkål är bland de mest kraftfulla cancerbekämpande livsmedel som finns. Korsblommiga grönsaker har högt innehåll av fiber, vitaminer, mineraler och viktiga antioxidanter som betakaroten och sulforaphaneföreningar. Korsblommiga grönsaker innehåller isotiocyanater; fytokemikalier som bidra till att bryta ner eventuella cancerframkallande ämnen. De innehåller också indol-3-carbidol (I3C), som hjälper till att förhindra östrogendrivna cancrar. Andra korsblommiga grönsaker är: ruccola, mangold, kinakål, kålrabbi, rädisor, kålrötter, rovor och vattenkrasse. Broccoli och kålsorter: Cancerceller gillar inte broccoli. Det finns ämnen i broccolin som attackerar cancercellerna och som ökar kroppens förmåga att försvara sig mot cancern. Samtidigt kan ämnet förhindra a
Kommentarer
Skicka en kommentar