Leverrening 1

Nedanstående text är hämtad på https://www.cancertutor.com. Jag har översatt den på Google translate och texten är på sina ställen kanske inte korrekt översatt. Jag reserverar mig för att det kan ha blivit fel i texten utifrån översättningen. Jag har gått igenom texten och efter bästa förmåga försökt att skriva den så korrekt som möjligt, men kan inte garantera att det blivit helt rätt.

På webplatsen cancertutor beskrivs vikten av att göra leverrening vid cancer.
Leverrening, som omfattar att bli av mikrober och parasiter i levern, gallblåsan, bukspottkörteln, etc. etc. är mycket, mycket viktigt vid en cancerbehandling. Dessa mikrober och parasiter i organen stjäla energi från cellerna i organen genom att fånga upp näringsämnen och utsöndra mykotoxiner och andra ämnen. Organen blir mycket svaga och som ett resultat blir immunsystemet mycket svagt. I många fall är det det svaga immunsystemet som gör det möjligt för cancerceller i kroppen att växa utom kontroll och orsaka en person att få diagnosen cancer. Med andra ord, i många fall, är cancer resultatet av ett svagt immunsystem. Att överladda immunsystemet, "lever flushes" är viktigt för behandling av cancer.

 "Lever flush" är utformad för att döda mikrober och parasiter i organen, per definition. Detta får inte förväxlas med kaffe lavemang, vilket är en helt annan behandling.

Några av de viktigaste funktionerna i levern är:
• Bearbeta näringsämnen så att de absorberas mer effektivt av tarmen
• Reglering av blodkomposition för att balansera protein, fett och socker
• Förstör gamla röda blodkroppar
• Producerar viktiga kemikalier
• Bryta ner och metabolisera alkohol och läkemedel
• Producera viktiga proteiner och kolesterol
• Borttagning av toxiner från blodet
• Förvaring av järn och vitamin A.

Fördelarna med en lever Flush inkluderar:
1. Viktförlust
2. Stärker immunsystemet
3. Avlägsnar leverstenar
4. Stöttar detox av kroppen
5.Boostar Energi
6.Ökar vitalitet


Vi kan skydda vår lever till viss del genom att undvika uppenbara risker som droger, osäker sex och råa skaldjur, som alla kan orsaka den leverskadliga sjukdomen hepatit. Men även om vi är försiktiga kan dolda faror skada celler och toxinuppdelning. Toxiner lurar i receptbelagda mediciner, livsmedelstillsatser, och luftföroreningar, och dessa kan vara omöjligt att undvika helt.

Antioxidantvitaminer såsom C, E och betakaroten; mineraler såsom zink och selen, B-vitaminer som stödjer alkohol metabolism; och örter sägs "rena" levern såsom mjölktistel, maskrosrot, och Schizandra kan skydda leverceller samtidigt som de befriar vår kropp från gifter.


Mikrober och parasiter i organen försvagar organen som i sin tur, försvagar immunsystemet. Ett svagt immunförsvar gör att cancercellerna växer utom kontroll och personen diagnostiseras med cancer. En "lever flush" dödar dessa mikrober och parasiter. Att bli av med dessa mikrober och parasiter återupplivar inte omedelbart cellerna i organen och återupplivar därmed inte omedelbart immunförsvaret. ELECTRO återaktiverar cellerna i organen (som försvagats av mikrober och parasiter). Patientens immunförsvare stärks och kan sedan bli av med många cancerceller och hjälper kroppen att ta itu med cancer.

Enligt Dr Andrew Weil, kommer levern att rengöra sig mycket väl om du är vid god hälsa och inte överbelastar dina system med giftiga ämnen (till exempel alkohol).
Om du har leverproblem kan följande tillägga vara till hjälp:
• Tistel (Silybum marianum): utdrag ur frön av denna blommande växt i daisy familjen har visats i europeisk forskning för att stimulera regenerering av leverceller och skydda dem från giftiga skada. Det finns i de flesta hälsokostbutiker som "mjölktistel", "Silybum" eller "silymarin." Ta två kapslar av ett extrakt standardiserat till 70-80 procent silymarin två eller tre gånger dagligen.
• Schizandra (Schizandra chinensis) används ofta i traditionell kinesisk medicin. Anläggningen är inhemsk i East Asia, och Schizandra bären har använts som en behandling för hosta, pipande andning, diarré, matsmältningsbesvär, influensa, premenstruellt syndrom och spontan svettning. Dessutom har djurstudier visat att Schizandra har en gynnsam effekt på levern.

Det finns tre ELECTRO enheter som snabbt kan återuppliva cellerna i organen (använder dessa enheter under och efter lever flush).
• Hög RF Protokoll – Plasma, Den är utformad för att döda mikrober och parasiter i cancercellerna men har också protokoll för att re-energize celler.
• Hög RF Protokoll – Linjär, Samma som Plasma men en annan metod
• Quantum Puls

Endast en av dessa ELECTRO anordningar behövs för att återuppliva cellerna i organen.

Leverspolning är också avgörande för dem med farliga tumörer. Leverspolningar kan hjälpa tumörerna att krympa snabbare och kanske ännu viktigare, hjälper till att hålla tumörerna från att komma tillbaka. Om immunförsvaret inte fungerar kan tumörer komma tillbaka efter att ha krympt med näringsprotokoll. Varje cancerpatient bör starta en allmän lever flush (se nedan) omedelbart..

Kommentarer

Mest lästa inlägg

Njurrening

Cancerbekämpande livsmedel

Leverrening 2